top of page

IziPizi atver pūļa piegādi labdarības sūtījumiem




“IziPizi” sūtījumu platformā ir atvērta bezmaksas pūļa piegādes sadaļa labdarības sūtījumiem. Tā būs pieejama ne tikai kara laikā, bet jebkuram sūtītājam, kas vēlas ziedot lietas kādai labdarības organizācijai.

“Sākumā bija šoks par notikumiem Ukrainā, bet tad sapratu, ka ir kaut kas jādara, lai palīdzētu,” saka “IziPizi” līdzdibinātājs Rolands Dzenis. Meklējot informāciju par to, kas ir vajadzīgs un kā var iesaistīties, komanda pamanīja, ka čatos un palīdzības grupās parādās transporta problēmjautājums. Ir cilvēki, kuri vēlas ziedot vajadzīgās mantas, bet viņiem nav transporta, lai nogādātu tās līdz organizāciju šķirošanas punktiem. Citi piedāvāja transportu.


“Kļuva skaidrs, ka tieši tas ir tas, ko mēs varam darīt. Arī ikdienā “IziPizi” saved kopā pārvadātājus ar sūtītājiem, piedāvājot IT risinājumu sūtījuma vadības, cenas izsoles un kvalitātes kontroles procesam,” saka R. Dzenis.


Aprunājoties ar labdarības organizācijām, uzņēmums pieņēma lēmumu labdarības sūtījumus nodrošināsim ne tikai kara laikā, bet jebkuram sūtītājam, kas vēlas ziedot lietas kādai labdarības organizācijai.

R. Dzenis aicina organizācijas, kas koordinē palīdzības vākšanas kampaņas un kam varētu noderēt bezmaksas piegādes risinājums, sadarboties ar IziPizi, lai ikviens var iesaistīties.


Saite uz raksta oriģinālu : https://labsoflatvia.com



99 views0 comments
bottom of page