top of page

Konference “Sadarbības Spēks”: Uzņēmējdarbības risinājumi pārtikas aprites izaicinājumiem


Rīga, 2023. gada 21. augusts – izipizi.lv sadarbībā ar Āgenskalna tirgu aicina Jūs uz konferenci “Sadarbības Spēks”, kas notiks 2023. gada 25. augustā plkst. 14:00 Āgenskalna tirgū. Šajā pasākumā tiks pievērsta uzmanība pārtikas aprites izaicinājumiem un loģistikas optimizācijas risinājumiem.


Problēma: Pārtikas aprites sektorā uzņēmēji sastopas ar dažādiem izaicinājumiem – neefektīva loģistika, augstas izmaksas, piegādes izmaksu pieaugums un sarežģītība loģistikas procesos. Šie jautājumi ietekmē ne tikai uzņēmējus, bet arī patērētājus un visu sabiedrību kopumā.


Konferences mērķis: Pievērst uzmanību šiem izaicinājumiem, izpētīt to cēloņus un atrast efektīvus risinājumus. Diskusijās piedalīsies nozares eksperti, ražotāji, loģistikas speciālisti un citi profesionāļi, lai kopīgiem spēkiem meklētu risinājumus un pievērstu uzmanību Pūļa piegādes spēkam un ietekmei uz sabiedrību kopumā.


Kāpēc piedalīties? Konference sniegs iespēju dalīties pieredzē, iegūt jaunas zināšanas un veidot sadarbību starp nozares dalībniekiem. Tas ir solis uz priekšu, lai veicinātu ilgtspējīgu un efektīvu pārtikas apriti Latvijā.


Informācija par pasākumu:



Datums: 2023. gada 25. augusts

Laiks: 14:00

Vieta: Āgenskalna tirgus (Nometņu iela 64, Rīga)



74 views0 comments
bottom of page